05.01.2009 07:18

Romániai koncertkörkép 2009

  Flattr this
 

A Manowar, a Napalm Death, a Motörhead, a The Rasmus, a Sepultura, a Depeche Mode, James Blunt, Iggy Pop és Sting 2009-es romániai fellépése már biztos.
Az AC/DC-é, a U2-é, Michael Boltoné, Tina Turneré és az Oasisé még nem.

Talán az AC/DC koncertjét várja a még bizonytalan nagyok közül leginkább a román közönség. Az „ausztrál villanyszerelők” esetleges romániai fellépése rögtön azután közszájon kezdett forogni, hogy az „észidíszi” menedzsment az együttes honlapjára is feltette: 2009 március 23-án fellépnek Pesten.

Több éve várják már Romániába az ír U2-t is, ám egyelőre még nincs konkrét válasz arra, a koncert meglesz-e 2009-ben. Míg a U2-val kapcsolatban teljes a bizonytalanság, arról szól a fáma, az AC/DC fellépés valószínűsége átlendült az 50 százalékon.

A romániai AC/DC koncert időpontja március és május között várható a március 17-i, prágai, a március 23-i pesti, illetve a május 24-i bécsi fellépés környékén, abban az esetben, ha sikerül beilleszteni a bukaresti fellépést is a fedetett csarnokban zajló turnéba. Ha nem sikerül, valószínűleg a júliusi B'Estfestre jönnek el Angusék.

jutu
És ami a U2-i illeti: Márciusban jön ki a „No Line on the Horizon” című lemezük, ha ekkor kezdik meg a lemezbemutató turnéjukat is, április-május folyamán van remény egy romániai koncertre is.

NkotB és Tina
Van remény arra is, hogy a kilencvenes évek elején taroló fiúegyüttes, a New Kids on the Block is újra összeálljon és 2009-ben koncertturnéra induljon, amelyiknek egyik állomása - apró jelek utalnak erre -, Bukarest is lesz. Támogatókat keresnek ugyanakkor Tina Turner „Tina: Live in Concert” című turnéjához is. A rocknagyi nyolc éve nem állt színpadon, ha megteszi, tegye meg Bukarestben is, vélik a kezdeményezők.

Iggy Pop, Manowar és Motörhead

A rosszfiú Iggy és a két zajos metálbanda a bukaresti B'Estfest-en fog fellépni, 2009 július 2-5 között.

és ami már biztos 2009-re:
> Napalm Death koncert: 2009 január 12, Bukarest
> Sepultura koncert: 2009 február 07, Bukarest
> Sting koncert: 2009 február 10, Bukarest
> The Rasmus koncert: 2009 február 16, Bukarest
> James Blunt koncert: 2009 február 21, Bukarest
> Depeche Mode koncert: 2009 május 16, Bukarest



Értékelés beiktatása folyamatban...
Értékelés: 3.8 (az 5-ből). 4 értékelés.
Klikkelj a megfelelő számú csillagra, hogy értékelhess.


volt/lesz:

#worldmusic23#zachergaborsm#bálintnap23
2024. április 23. kedd,
Ma Béla, holnap György ünnepli a névnapját.
Küldök neki(k) képeslapot.
A hírességek közül ma ünnepli a születésnapját: Roy Orbison.

A RNB mai RON árfolyama

• SZAVAZZÁ' •

SZERINTED KI A LEGÁLLATABB?















régi szavazások