29.10.2008 16:31

Rallycross pálya Szatmáron

  Flattr this
 

A Szatmári megyeszékhelytől huszon-egynéhány kilométerre rally-pálya nyílik 2008 október 31-én, pénteken. A pályát fenntartóktól öt autó bérelhető bárki számára, akinek B kategóriás jogosítványa van.

Október utolsó napján Erdőd és Szatmárhegy között, a két települést összekötő betonúttól pár méterre nyílik meg a megye első privát autók számára készített versenypályája.

bérelhető rallyautók
A másfél kilométeres pályának helyet adó területet két helyi fiatal vállalkozó építette be és ami igazi újdonság: öt darab saját, versenyzési célra kibérelhető autóval rendelkeznek (pl.: VW Golf II, Mazda 323, Ford Escort), amelyet bárki aki B-kategóriás jogosítvánnyal rendelkezik, kibérelhet és kedvére körözhet, ez időméréses rendszerben egymás ellen is lehetséges.


A pálya homokos/földes alapú és 4 kanyarkombináció,  több hosszú egyenes alkotja, a tulajdonosok elmondása szerint a jövő év tavaszán éri el végleges formáját.

A pálya megnyitójára 2008 október 31.én, pénteken délelőtt 11 órától kerül sor, amelyre a szervezők szeretettel várják a sajtó képviselőit, hogy néhány kör erejéig kipróbálják az autó- és rallycross-ozást!


További részletek: 004/0766-516.664 (Daniel)



Értékelés beiktatása folyamatban...
Értékelés: 3.6 (az 5-ből). 5 értékelés.
Klikkelj a megfelelő számú csillagra, hogy értékelhess.


volt/lesz:

#worldmusic23#zachergaborsm#bálintnap23
2024. április 18. csütörtök,
Ma Andrea, Ilma, holnap Emma ünnepli a névnapját.
Küldök neki(k) képeslapot.
A hírességek közül ma ünnepli a születésnapját: Németh László.

A RNB mai RON árfolyama

• SZAVAZZÁ' •

SZERINTED KI A LEGÁLLATABB?















régi szavazások