26.05.2008 13:40

Letölthető a GTA 4-ik része XBox360-ra

  Flattr this
 

Már megint megbukott a játékgyártók adatvédelme: öt nappal a hivatalos megjelenés előtt már mindenki számára elérhető a Grand Theft Auto cím játék negyedik részének teljes verziója.

A legtöbb torrent, illetve letöltőoldalon, például a thepiratebay.org-on csütörtök reggeltől elérhető a teljes GTA IV játék, méghozzá az X360-as verzió - írja az sg.hu.
A 7,3 gigás fájl a pár nap múlva megjelenő játék végleges verziója vagyis egyetlen egy lehetőség, opció vagy akár zeneszám sem hiányzik a warezolt változatról.
A kópia mellékleteként felhívják a figyelmünket arra is, hogy „Április 29-ig ne használja senki a multiplayer opciót, mert akkor automatikusan letiltják gépünket a Live! rendszerről”.
Ilyesmi egyébként már a Halo 3 esetében is tapasztalható volt.


KAPCSOLÓDÓ HíR:

Feladta a „torrentleső”

Az ellenséges jogi légkörre, valamint a korábbi perek nagy költségeire hivatkozva befejezte pályafutását a torrent tracker portál, amely egykor a legnépszerűbb volt, a zeneipar nem kis örömére.
A torrentspy oldalán az eddig megszokott hosszas és részletes torrentlista helyett csak egy rövidke búcsúüzenet fogadja a látogatókat. „Vad menet volt torrentspy!”



Értékelés beiktatása folyamatban...
Értékelés: 4.1 (az 5-ből). 11 értékelés.
Klikkelj a megfelelő számú csillagra, hogy értékelhess.


volt/lesz:

#worldmusic23#zachergaborsm#bálintnap23
2024. május 6. hétfő,
Ma Ivett, Frida, holnap Gizella ünnepli a névnapját.
Küldök neki(k) képeslapot.
A hírességek közül ma ünnepli a születésnapját: George Clooney, Tony Blair.

A RNB mai RON árfolyama

• SZAVAZZÁ' •

SZERINTED KI A LEGÁLLATABB?















régi szavazások