16.08.2010 07:41

Legyél te is híres ember: seenow.com

  Flattr this
 

Az lehetsz, aki csak akarsz. Csak egy kép kell rólad, meg hogy feltöltsd és komolykodhat a te arcod például Freddy Krueger-é helyett az Elm utca lámpája alatt! ... és készüljön belőle 25ora-s képgaléria...

 

 

Avatarized

Avatarized

Piratized

Piratized

A seenow.com (míg nem megy az oldal, addig ez is megteszi: faceinhole.com) lényege, hogy egy tetszőleges híres ember, sportoló, színész, vagy énekes arcának helyére montírozhatjuk a sajátunkat. Több száz sztárportré közül válogathatunk különböző kategóriák szerint (magazin, film, zene, sport, stb.).

egyszerűen nagyszerű
A dolog rendkívül egyszerű. Ki kell választani a kinek a fejét készülünk kicserélni a sajátunkra, feltölteni a megmókolni kívánt önarcképünket. Az oldal szoftvere automatikusan megkeresi a képen az arcot (kis segítséggel) és azt teszi be a kiszemelt sztár arcának helyére, azaz illeszti össze az eredeti képpel. Ez az oldal csinálja az eddigiek közül a legjobb munkát, tényleg nagyon jól lett megoldva a szisztéma...

lehet megosztani
Utána már csak egy kis utómunkálatra van szükség, melyet egy kör alakú kurzorral tehetünk meg. A jobbra-balra nyíl szolgál a nagyításra-kicsinyítésre, a fel-le, pedig a mozgatásra. Pár másodperc alatt, vicces képeket lehet összehozni, majd elmenteni, e-mailezni, megosztani közösségi oldalakon.

KÉPBEKÜLDÉSRE FEL!
Csináljunk egy olyat, hogy mindenki készítsen önmaga/kedvenc sztárja képet, küldje el nevével együtt (hogy mások is tudják ki lett sztárrá), a 25ora(at)25ora(dot)ro e-mailcímre és ha összejön elég, akkor a 25ora.ro csapata csinál egy galériát belőle, feltöltjük a bulifotók közé és lehet villogni velük.
Jó lesz?!



Értékelés beiktatása folyamatban...
Értékelés: 3.8 (az 5-ből). 8 értékelés.
Klikkelj a megfelelő számú csillagra, hogy értékelhess.


volt/lesz:

#worldmusic23#zachergaborsm#bálintnap23
2024. március 28. csütörtök,
Ma Gedeon, Johanna, holnap Auguszta ünnepli a névnapját.
Küldök neki(k) képeslapot.
A hírességek közül ma ünnepli a születésnapját: .

A RNB mai RON árfolyama

• SZAVAZZÁ' •

SZERINTED KI A LEGÁLLATABB?















régi szavazások