16.06.2011 10:43

Katy Perry - Firework, Dj Flashboy Remix

  Flattr this
 

A szatmárnémeti fiatal lemezlovas, Dj Flashboy ezúttal Katy Perrynek készített remixet, ami nem is sikerült rosszul, hanem inkább jól!

DJ Flashboy

DJ Flashboy

A Firework volt az a Katy Perry dal, amely feldolgozásra került. Az amerikai slágerből nyárias, üde, dallamos verzió született, kicsit szolidabb bassline-al, ami a világ akármelyik rádió frekvenciáján megállná a helyét.

A feldolgozás 2011 május végen készült – árulta el DJ Flashboy -, aki producertársával, Electric Pulse-szal dolgozott a stúdiómunkákon. A remixük a dallamosabb, dinamikusabb, rádióbarát house műfajba sorolható be.

Az eredeti:
Flash is required!


...és feldolgozása:
Flash is required!A DJ Flashboy féle verzió mp3 formátumban ingyenesen meghallgatható/letölthető innen:

Katy Perry Fireworks - DJ Flashboy remix


DJ Flashboy:

— Azért esett a választás a Firework című dalra, mert már az eredeti verziót nagyon szerettem. Nagyon profi énekesnőnek tartom Katy Perryt, és azt se felejtsük el, hogy ez a dal minden magyar szívéhez közel áll, mivel a videóklippet Budapesten forgatták.
Mivel a Katy Perry kiadója, az amerikai Capitol Records nem jelentetett meg semmiféle remixeket erről a dalról, az én feldolgozásom sem jelent meg hivatalos formában. Viszont ingyen letölthető és végülis promóciós célokat szolgál.
A napokban el fogom küldeni Amerikába a kiadóhoz, ha nem is adják ki, de már az is jó, ha elismerik, vagy ha elmondják a véleményüket róla.Értékelés beiktatása folyamatban...
Értékelés: 4.9 (az 5-ből). 14 értékelés.
Klikkelj a megfelelő számú csillagra, hogy értékelhess.


mindjárt lesz:

Following Brancusi 2019BRBB
2020. augusztus 12. szerda,
Ma Klára, holnap Ipoly ünnepli a névnapját.
Küldök neki(k) képeslapot.
A hírességek közül ma ünnepli a születésnapját: Djibril Cissé, Mark Knopfler, Pete Sampras, Turnovszky Tamás.

A RNB mai RON árfolyama

• SZAVAZZÁ' •

SZERINTED KI A LEGÁLLATABB?régi szavazások