18.05.2011 06:38

Hell Drift kupa a Rabócsiringen

  Flattr this
 

Kilinccsel előre, óriás lapja, hangorkán, brutális páros csaták a profi liga soron következő fordulójában a máriapócsi Rabócsiringen!

A Drifting.hu és a DriftGP Hungary kiírásában zajló 2011. évi Hell Országos Drift Bajnokság méltán népszerű a drift versenyzők körében. Rég nem látott versenyzői érdeklődés övezi Magyarország kedvenc drift bajnokságát, melynek hétvégi állomása a Hunakamo Drift SE szervezésében kerül megrendezésre.
Itt a szervezők részéről nincs szükség már modellező szakkörre, hisz a nyomvonal olyan tökéletes, hogy annak népszerűsége Európában lassan vírusként terjeng.
Bár a profi versenyzők többsége betéve ismeri, mégis épp ezért komoly kihívás számukra, hisz egy-egy hiba végzetes is lehet akár. A páros (tsuiso), csaták mindegyike komoly izgalmakat tartogat, melyet rendszerint utánozhatatlan hangulat kísér a nézőterén.


Flash is required!



komoly mérce
A szervezők ezúttal sem bízzák akárkire a szubjektív értékelést! Szekeres Pétert a nagy tapasztalattal és óriási rutinnal rendelkező profi versenyzőt kérték fel vezető bírónak.
Versenyzőtársainak egész biztosan komoly mércét fog felállítani, de hogy mennyire sikerül majd Pétert lenyűgözni hamarosan elválik. „SzekiPeti” minden esetre a pályát úgy ismeri mint a tenyerét, tudja mi fán terem az autók fizikája és a pilótákat sem kell külön bemutatni számára.

lányok és Camaro
Természetesen és ezt már lassan leírnunk sem kell, most is csodaszép hostess lányok érkeznek a Hell jóvoltából és Varga Tamás „Puci” hellesztikus Camarója sem hiányozhat eme remek körképből.
Abban biztosak lehetünk, hogy a ménes is szétszalad majd a pályán, de nem kell aggódni, mert az autó olyannyira jól sikerült, hogy csak a lovak lelke távozhat hatalmas füst kíséretében.
A bulira már nem kell tehát sokat várni, hiszen május 21-én újra tombolhat Kelet-Magyarország! Rabócsiring, totális DRIFT!

szponzorok
A nyitófutam főtámogatója a Hell Energy Drink és a Drifting.hu.
Kiemelt médiatámogatónk a Habostorta csoport, Carstyling.hu, www.DuEn.hu és a Totalcar.
Autósport híreket az ingyenes megjelenő RallyCafé magazinban és a Rallyheart.hu-n olvasunk.
Eladó autót a GigaMad.hu vagy az Auto Trader magazinban keresünk. A rendezvényről készült kedvenc képeinket a Partyzoo.hu és a 25ora.ro készíti, friss sporthíreket pedig Magyarország piacvezető portálján az nso.hu-n olvasunk.
A versenyzők eldurrant kerekeit a Driftgumi.hu veszi kezelésbe.
Versenyfelszereléseket a Speedy Racingtól vásárolhatnak az érdeklődők.
A verseny különdíját a FederalTire biztosítja.



Értékelés beiktatása folyamatban...
Még nincs értékelve. Legyél te az első aki értékeli!
Klikkelj a megfelelő számú csillagra, hogy értékelhess.


volt/lesz:

#worldmusic23#zachergaborsm#bálintnap23
2024. március 29. péntek,
Ma Auguszta, holnap Zalán ünnepli a névnapját.
Küldök neki(k) képeslapot.
A hírességek közül ma ünnepli a születésnapját: Elle MacPherson, Jennifer Capriati, Kosztolányi Dezsõ, Terence Hill, Zimány Linda.

A RNB mai RON árfolyama

• SZAVAZZÁ' •

SZERINTED KI A LEGÁLLATABB?















régi szavazások