23.09.2008 11:03

Háztűznézőben a Nokiánál - szeptemberi újdonságok

  Flattr this
 

Jön a nyakatekert nevű 5310 Express Music Comes with Music, van már Ákosmobil, lehet áhítozni az N72-esre, 2.000 lejnél kevesebbe kerül az N95 trónjára törő Nokia N96.

Nokia N96

Nokia N96

2008 október másodikán, csütörtökön derül ki Romániában mikor kerül forgalomba az új Nokia 5310 Express Music Comes with Music kiadása, amelyiknek lényege, hogy ingyen tölthető le rá jogtiszta muzsika az internetről. A londoni bejelentés előtt erről a típusról annyit tudni, hogy október 17-én jelenik meg majd a kereskedelemben és ára kb. 300 RON-nal magasabb lesz mint az egyszerű 5310-é, ám 1.000 RON alatt marad.


A Comes With Music segítségével a Nokia készülékek vásárlói egy évig korlátlanul hozzáférhetnek az Universal Music Group, a Sony BMG és a Warner Music Group zenéihez. A Nokia több nemzetközi lemezkiadóval is tárgyal.

Ákosmobil:
A magyarországi Vodafone különleges akcióval kapcsolódik Ákos legújabb, szeptember 20-án kezdődött országos koncertturnéjához és persze a Nokia zeneipari törekvéseihez:
Szeptember 22. és október 31. között minden új, egyéni előfizető, aki fekete színű Nokia 5310 készüléket vásárol, díjmentesen kap Ákos tartalmakat készülékére. Emellett az akció ideje alatt a Vodafone live!-on akciós áron tölthetők le Ákos dalok, képek, ilyesmik, illetve Ákos nyereményjáték indul, ahol koncertjegyeket lehet nyerni.
A fekete színű Nokia 5310 készülékeken két Ákos dal (a 40 és annak egy élő verziója), egy Ákos videó (Krúdy hangosfilm werkfilmje) található, valamint a Nokia készülék háttérképeként is Ákos látható.

Jön a Nokia E72
Teljes tudása, megjelenési dátuma, ára még nem ismert, ám „véletlenül” felkerültek a netre ilyen-olyan kémfotók az új business-class Nokiáról, az E72-esről. Annyit tudni a Symbian S60 3rd Edition alapú gépről, hogy szétcsúsztatható, teljes qwerty billentyűzetű, kamerás smartphone-ról van szó, amihez HSDPA, WLAN GPS is társul.

kapható a Nokia N96
Pár szóban az iskolakezdésre kiadott készülékről:
Symbian S60 Feature pack 2, 5 MP fényképezőgép, két blitz-szerepet játszó világító led, 16 GB tárhely, microSD-s bővítőhely, GPS, Wi-Fi, HSDPA, gyönyörű kinézet mindez 2.000 RON-ért.



Értékelés beiktatása folyamatban...
Értékelés: 3.7 (az 5-ből). 7 értékelés.
Klikkelj a megfelelő számú csillagra, hogy értékelhess.


volt/lesz:

#worldmusic23#zachergaborsm#bálintnap23
2024. április 27. szombat,
Ma Zita, Mariann, holnap Valéria ünnepli a névnapját.
Küldök neki(k) képeslapot.
A hírességek közül ma ünnepli a születésnapját: Sztevanovity Dusán.

A RNB mai RON árfolyama

• SZAVAZZÁ' •

SZERINTED KI A LEGÁLLATABB?















régi szavazások