26.05.2010 15:35

Gyalogló-maraton a hátrányos helyzetű gyerekekért

  Flattr this
 

A Szatmárnémeti Caritas 2010 június ötödikén, negyedjére szervezi meg a gyalogló-maratont, a részvételi díjból befolyó pénzből 442 hátrányos helyzetű gyerek sorsán javítanak.

2010 június 5-én, negyedik alkalommal kerül sor a Szatmárnémeti Caritas által szervezett jótékonysági gyalogló maratonra. Ebben az évben a maratonból befolyt összegeket a Szervezet a nappali foglalkoztató központjaiba járó 442 hátrányos helyzetű gyermek támogatására fordítja. Az esemény mottója: Minden lépésed újabb esélyt ad!
Az esemény támogatói a Román Kereskedelmi Bank (BCR) és az Autonet a Consult Scolari Egyesület által.

egy kávé ára
Idén a Szervezet a közösség támogatását is kéri a kitűzött ügy érdekében így most részvételi díj befizetése által vehetnek részt az érdeklődők a gyalogláson. Egy személy részvételi díja 3 RON, 14 év alatt ingyenes a részvétel, a csoportoknak pedig kedvezményes díjat jelöltek mehg a szervezők, így 3 személynek, 8 RON, 4 személynek, 10 RON és 10 személynek 25 RON.

Befutó: Mikolán
A résztvevők regisztrációja reggel 8 órakor kezdődik a Szatmárnémeti Caritas Szervezet székháza előtt a város régi központjában (Libertăţii tér 20), a startot 8.45-kor lövik majd el. Idén is van lehetőség elő-regisztrációra. Az érdeklődők május 31 és június 4 között jelentkezhetnek személyesen a Szervezet székházának titkárságán, ahol a részvételi díj befizetése után átvehetik a rajtkártyájukat, amellyel a befutónál ingyenesen kapnak egy adag babgulyást és szomjoltót.

szabadtéri programok is
Az úton a megyei közlekedési rendőrség biztosítja a gyaloglók biztonságát és a Caritas házi beteggondozó központjainak szakemberei biztosítanak egészségügyi ellátást, szükség esetén.
A befutó ismét a Mikolai óvoda udvarán lesz ahol színes programok várják a résztvevőket: amatőr együttesek koncerteznek, lesznek ügyességi játékok, vetélkedők, tombola, arcfestés gyerekeknek, lufi-állat készítés és egy kutyás bemutató is az Alpha K9 kutyaiskola jóvoltából.

hazabusz
Buszok Mikolából, a város irányában 14 és 17 óra között, óránként szállítják vissza a maraton résztvevőit.

              A 25ora.ro csapat ott lesz!!! Te, ott leszel?



Értékelés beiktatása folyamatban...
Értékelés: 2.7 (az 5-ből). 3 értékelés.
Klikkelj a megfelelő számú csillagra, hogy értékelhess.


volt/lesz:

#worldmusic23#zachergaborsm#bálintnap23
2024. március 29. péntek,
Ma Auguszta, holnap Zalán ünnepli a névnapját.
Küldök neki(k) képeslapot.
A hírességek közül ma ünnepli a születésnapját: Elle MacPherson, Jennifer Capriati, Kosztolányi Dezsõ, Terence Hill, Zimány Linda.

A RNB mai RON árfolyama

• SZAVAZZÁ' •

SZERINTED KI A LEGÁLLATABB?















régi szavazások