02.01.2009 09:43

Egész éves horoszkóp 2009-re

  Flattr this
 

Egész éves előrejelzés ritkán valósulhat meg teljességében, főleg ha csillagjóslásról van szó, ám próba szerencse: Itt egy egész évre szóló horoszkóp 2009-re.

Kos horoszkóp 2009
Dinamizmus és lelkesedés lesz jellemző a 2009-es évre, ami a Kos csillagjegyet illeti. Az életed újdonságokról, utazásokról és az új megismeréséről fog szólni, úgy a szakmai életben, akárcsak magánéletedben. Új embereket és helyeket ismersz meg, amelyek pozitívan fogják befolyásolni életedet.
[Részletesebben]

Bika horoszkóp 2009
2009-ben nagy változásokra számíthatsz. Felnőssz bizonyos dolgokhoz és elfogadod az idősebbek tanácsát. Felelősségteljesen viselkedsz és mások számára is kemény támasz leszel a nehéz időkben.
[Részletesebben]

Ikrek horoszkóp 2009
Az Ikrek lesznek a 2009-es év legkeresettebb személyei. Tapasztaltatod és nyugodtságod miatt kikérik tanácsaidat és tapasztalataidat.
[Részletesebben]

Rák horoszkóp 2009
Azok a projektek amelyeket még 2008-ban indították befejeződnek 2009-ben. A Rák csillagjegyében született személyek egyik jellemzése, hogy tele vannak dinamizmussal.
[Részletesebben]

Oroszlán horoszkóp 2009

2009-ben nevetni fogsz, mindennek a jó oldalát fogod látni. Hagyj másokat idegeskedni, inkább relaxálj. Ez kell most neked.
[Részletesebben]

Szűz horoszkóp 2009
Ez az év arra hivatott, hogy a terveidet valóra váltsd, képes vagy rá és a kellő segítséget is megkapod hozzá. Nem vagy elégedett azzal amid van és így is kell.
[Részletesebben]

Mérleg horoszkóp 2009
2009-ben minden sikered csak a te kezedben van, és ez nem jelent rosszat. Légy előrelátó, tény magad elő célokat, amelyeket aztán meg tudsz valósítani, ezzel pedig felfigyelnek rád és példakép lehetsz.
[Részletesebben]

Skorpió horoszkóp 2009
A Skorpió csillagjegyében születettek számára ez az év a csillogás éve lesz. Csalódások, veszekedések, feszültségek alakulhatnak ki az életedben.
[Részletesebben]

Nyilas horoszkóp 2009
2009-ben megkapod mindazt a támogatást és törődést amire szükséged lesz, ahhoz, hogy elismerjenek és sikeres éved legyen. Munkád gyümölcsei hosszútávúak lesznek, amit csakis ambíciódnak és saját hitednek köszönhetsz.
[Részletesebben]

Bak horoszkóp 2009
A 2009-es év krízis év lesz a Bak jegyűek számára. Ez az év a tétovázás, a félelem és a kétségek éve lesz. Hogy megszabadulj a nehézségektől légy toleránsabb másokkal szemben, kérj tanácsokat amikor szükséged van rájuk, és kergesd el a negatív gondolatokat.
[Részletesebben]

Vízöntő horoszkóp 2009
A Vízöntő jegyűek számára a 2009-es év sikerekben gazdag évnek számít. Szakmai téren is képes leszel fejlődést elérni, ez pedig magánéletedre is kihat, pozitívan.
[Részletesebben]

Halak horoszkóp 2009
Nyugtalan és ingerlékeny leszel 2009-ben. Fő jellemződ erre az évre a szenvedély és forrongás, ami negatív értelmet kap, hajlamos leszel a bosszúvágyra.
[Részletesebben]

Kínai jegyek szerinti 2009-es horoszkópra vagy kíváncsi?
Kattints ide:
Éves kínai horoszkóp 2009




Értékelés beiktatása folyamatban...
Értékelés: 3.6 (az 5-ből). 24 értékelés.
Klikkelj a megfelelő számú csillagra, hogy értékelhess.


volt/lesz:

#worldmusic23#zachergaborsm#bálintnap23
2024. március 28. csütörtök,
Ma Gedeon, Johanna, holnap Auguszta ünnepli a névnapját.
Küldök neki(k) képeslapot.
A hírességek közül ma ünnepli a születésnapját: .

A RNB mai RON árfolyama

• SZAVAZZÁ' •

SZERINTED KI A LEGÁLLATABB?















régi szavazások