28.11.2022 05:17

DJ Flashboy @ The Boulevard - Nostalgy Party II.

  Flattr this
 

Helyszín: The Boulevard Club
Szatmárnémeti (RO)
Bulevard Transilvania út 3 szám
Időpont: 2022 dec. 03, szombat
Kezdés: 22:00
Eltart: hajnalig
BEUGRÓ: 20 RON

A nyolcvanas, kilencvenes és a kétezres évek slágereivel várja vendégeit szombat éjszaka a szatmárnémeti főtéren lévő Boulevard Clubban (Google Maps helyszín) az est házigazdája DJ Flashboy és DJ Iank Levente.
A buli nem csak a 30 - 40 éves korosztálynak szól, a december harmadikai buli zenéje nagyon jól illeszkedik a mai fiatalság zenei ízlésébe is, úgyhogy az eseményen minden korosztály szívesen látott!

DJ Flashboyt már régóta ismerhetik országszerte az elektronikus zene kedvelők, ugyanis Románia első számú elektronikus zenei rádióján a Dance FM-en futott mixműsora hosszú éveken át.
Ebben olyan külföldi DJ-k vendégeskedtek mint Michael Gray, Freemasons, Stereo Palma, vagy Sterbinszky. Saját dalai olyan kiadóknál jelentek meg, mint a Las Vegas-i Pop Rox, vagy a Náksi és Brunner kiadója, a Dancemania Recordings. Egyik zenei átdolgozását Magyarország elsőszámú DJ-je, Bárány Attila évekig játszotta kezdőzenéjeként.
DJ Flashboy stílusa a house és ennek különböző alfajai. Számos szatmárnémeti és Szatmár megyei klubban játszott már, de olyan fesztiválokon is megfordult, mint a temesvári House Parade, a szatmárnémeti StreetMusic Fesztivál, vagy a szatmárnémeti Partiumi Magyar Napok.


December 3-án szombat este tehát:
Warm Up: DJ Iank Levente
Party: DJ Flashboy
Price: 20 RON
Bár, sörök, borok, röviditalok, koktélok

Partnerek: ASZ Invest, Kűrti Construct, Tatár Hús, Project X, Szatmár.ro, Satu Mare Online, The Big Boys, Varga Feri Kft.

 

 

Értékelés beiktatása folyamatban...
Értékelés: 5.0 (az 5-ből). 2 értékelés.
Klikkelj a megfelelő számú csillagra, hogy értékelhess.


volt/lesz:

#worldmusic23#zachergaborsm#bálintnap23
2024. április 26. péntek,
Ma Ervin, holnap Zita, Mariann ünnepli a névnapját.
Küldök neki(k) képeslapot.
A hírességek közül ma ünnepli a születésnapját: Jet Li, Kukorelly Endre, Szörényi Levente.

A RNB mai RON árfolyama

• SZAVAZZÁ' •

SZERINTED KI A LEGÁLLATABB?















régi szavazások