11.07.2008 07:49

Lesz rekord Hegyalján?

  Flattr this
 

A Tokaj-Rakamazi Hegyalja Fesztivál első napján a Quimby, az Irigy Hónaljmirigy, a Paso, a Belga és Phil Hartnole műsorait élvezheti a több tízezer fesztivállakó. A szervezők hatvanezernél is több fesztiválozóra számítanak.

Bár a hétfői vihar okozott némi fennakadást a felkészülésben, rendben megkezdődött a sok magyar zenét felvonultató Hegyalja Fesztivál szerdán délután - jelentették be a szervezők nyitónapi sajtótájékoztatójukon.
A nulladik napon két színpad kivételével zenei programok várták a fesztivállátogatókat, többek közt a Hobo Blues Band, a Besh O Drom, a Vágtázó Csodaszarvas és a Pokolgép adott koncertet, illetve több neves dj. forgatta a lemezeket.

fejlesztettek
Bukovinszky Béla, a szervező Delta Fest marketing vezetője elmondta: a kilencedik Hegyalja Fesztivál alkalmával is folytatódott a korábban megszokott
fejlesztések sora, s még több zuhanyzó és illemhely áll a táborlakók rendelkezésére. Jelentős változás továbbá, hogy több programhelyszínt köt össze szilárd útburkolat.
A szervezők egyébként hatvan-hatvanötezer nézőre számítanak a vasárnapi zárásig, az eddigi adatok alapján ez teljesül, sőt némileg meg is haladhatja a tavalyi 63 ezret.
Az első napon a Quimby, az Irigy Hónaljmirigy, a Paso, a Belga és Phil Hartnole műsorait élvezheti a több tízezer fesztivállakó.

Fotók: hegyaljafestival.hu
Video: youtube.com



Értékelés beiktatása folyamatban...
Még nincs értékelve. Legyél te az első aki értékeli!
Klikkelj a megfelelő számú csillagra, hogy értékelhess.


volt/lesz:

#worldmusic23#zachergaborsm#bálintnap23
2024. április 30. kedd,
Ma Katalin, Kitti, holnap Fülöp, Jakab ünnepli a névnapját.
Küldök neki(k) képeslapot.
A hírességek közül ma ünnepli a születésnapját: .

A RNB mai RON árfolyama

• SZAVAZZÁ' •

SZERINTED KI A LEGÁLLATABB?















régi szavazások