17.04.2008 12:35

Ilyés is kell, változás is kell

  Flattr this
 

Egy Infomass által közvélemény-kutatás szerint a szatmárnémetiek szimpatizálnak a mandátumát töltő Ilyés Gyula polgármesterrel (RMDSZ), de változást akarnak a Szamos parti városban. A március végén készített felmérés eredménye szerint ha most vasárnap lennének a szavazások, Ilyés a szavazatok 42,10 százalékát gyűjtené be!

A szatmárnémetiek többsége változásokat akar, de a jelenlegi polgármesterrel, foglalta össze egy tegnapi sajtótájékoztatón az általa megrendelt felmérés eredményét Boér Ádám. A Német Demokrata Fórum (NDF), tagsággal bíró vállalkozó elmondta, maga is kacérkodott a jelöltséggel, ám nem indul a polgármesterek versenyén a júniusi önkormányzati megmérettetésen.
A szatmári megyeszékhely nemzetiségi, életkori és iskolázottsági adatait figyelmbe vevő, mintegy 1200 városlakó válaszát elemezték ki az Infomass szociológusai.

utak, utak, utak
A szatmárnémetiek 72 százaléka akar változást a város életében, de nem „váltana” polgármestert, hanem a jelenleg is a város élén lévő Ilyés Gyula irányítása alatt képzelik el ezek megvalósítását. Legnagyobb hányaduk a szelektív hulladékgyűjtési rendszer bevezetését szeretnék megvalósulni látni, legtöbben az utak, járdák állapotával elégedetlenek Szatmárnémetiben.



Értékelés beiktatása folyamatban...
Még nincs értékelve. Legyél te az első aki értékeli!
Klikkelj a megfelelő számú csillagra, hogy értékelhess.


volt/lesz:

#worldmusic23#zachergaborsm#bálintnap23
2024. április 30. kedd,
Ma Katalin, Kitti, holnap Fülöp, Jakab ünnepli a névnapját.
Küldök neki(k) képeslapot.
A hírességek közül ma ünnepli a születésnapját: .

A RNB mai RON árfolyama

• SZAVAZZÁ' •

SZERINTED KI A LEGÁLLATABB?















régi szavazások