08.10.2008 16:50

Hangvezérelt vibrátor

  Flattr this
 

A Boffins cég áthidalta a nők és vibrátorjaik közötti kommunikációs szakadékot: hangvezérelt játékszert fejlesztett ki. A forgalmazó szerint a vibráló játékszerben jó, hogy a parancsok azonnali teljesítése mellett nem kérdez vissza. Csak melózik.

Mester és hódolója

Mester és hódolója

A Boffins cég úgy gondolta, itt az ideje, hogy olyan játékszernek, ami még kevesebb energiát követel a felhasználójától, és bár veszi, amit mondanak neki, nem beszél vissza feleslegesen. Ezért piacra dobták a hangvezérelt vibrátort.
Ez a szexjáték a hölgyek kizárólagos örömére szolgál: az utasítások beprogramozása után reagál a parancsokra, ha kell keményebbé válik, de igény szerint mélyebbre hatol, vagy akár gyorsabban, lassabban mozog.

áttörés a szexpiacon
„Nincsen egészségesebb kapcsolat, mint egy nő és a vibrátora között”
Monique Carty, az angliai forgalmazó szóvivője szerint a játékszer áttörést jelent a szexpiacon és hatalmas sikert aratott már most a nők körében. A kommunikáció ugyanis kulcsfontosságú az egészséges kapcsolat szempontjából, és hát ugye nincsen egészségesebb kapcsolat, mint egy nő és a vibrátora között.
Szakértők szerint ugyanis a nők 15 százaléka még soha nem élt át orgazmust a párjával, és bár ez a szerkentyű nem garancia a sikerre, legalább nem talál kifogásokat, hogy nem bírja tovább, mert elfáradt.
Isten hozott a 21. szexadban!
forrás: [velvet.hu]


Értékelés beiktatása folyamatban...
Értékelés: 3.0 (az 5-ből). 4 értékelés.
Klikkelj a megfelelő számú csillagra, hogy értékelhess.


volt/lesz:

#worldmusic23#zachergaborsm#bálintnap23
2024. április 28. vasárnap,
Ma Valéria, holnap Péter ünnepli a névnapját.
Küldök neki(k) képeslapot.
A hírességek közül ma ünnepli a születésnapját: Auth Csilla, Mizsér Attila, Penelope Cruz.

A RNB mai RON árfolyama

• SZAVAZZÁ' •

SZERINTED KI A LEGÁLLATABB?















régi szavazások