22.10.2008 18:36

Celeb vagyok: Mariann lett a dzsungelkirálynő!

  Flattr this
 

Falusi Mariann lett az RTLKlub televíziós/dzsungeles túlélőjátékának nyertese, a szerda esti tripla szavazás eredménye szerint. Az ő nevére írták ugyanis a legtöbb SMS-t szerda este a tévénézők.

Az RTLKlub „Celeb vagyok ments ki innen” műsorának első vadonkirálynője Falusi Mariann lett, a döntőben Benkő Dánielt és Horváth Évát legyőzve.

jó volt odakint!
Mariann jól érezte magát a dzsungeljátékon, szerinte a fogyókúrás étkezés az, ami leginkább jól jött számára, a kikapcsolódás mellett. De feldobta hangulatát az új környezet és az egyéb, a helyszínen tapasztalt újdonság varázsa is!

Mariann még haza sem ért, a második csapat már útnak is indult. Ami változatlan tehát, az a műsorvezetők személye, Balázs és János argentínai „őszölése” még eltart egy darabig!

A két műsorvezetőn kívül október 24-én, szombaton mindenki ott lesz a Lilu vezette délutáni Dzsungel Klubban - legkevesebb egy nyilatkozat erejéig!

A dzsungelből átvett, nyugodt kiegyensúlyozottságnak köszönhető hogy nyertem, szerintem emiatt szavaztak rám sokan, vélte a Pa-dö-dő csalogány.
— Évivel és Dániellel tervezem eltölteni az első off-dzsungel estémet, steaket eszünk majd és pezsgőzünk egy nagyot – nyilatkozta az eredményhirdetést követően a Fókusznak Falusi Mariann.

 

Értékelés beiktatása folyamatban...
Értékelés: 2.8 (az 5-ből). 4 értékelés.
Klikkelj a megfelelő számú csillagra, hogy értékelhess.


volt/lesz:

#worldmusic23#zachergaborsm#bálintnap23
2024. május 4. szombat,
Ma Mónika, Flórián, holnap Györgyi ünnepli a névnapját.
Küldök neki(k) képeslapot.
A hírességek közül ma ünnepli a születésnapját: Ariel Ortega, Audrey Hepburn, Buzánszky Jenõ, Gyulai Viktória „Fresh Wiki”, Gyurta Dániel, Schmidt Vera.

A RNB mai RON árfolyama

• SZAVAZZÁ' •

SZERINTED KI A LEGÁLLATABB?















régi szavazások