06.07.2009 11:45

Csütörtök reggel rajtol a HÍD Fesztivál

  Flattr this
 

Hétezer látogatóra számítanak a kökényesdi HÍD Fesztivál szervezői, a július 9-13 között zajló hagyományőrző, ifjúsági táborban. Kaja, pia, horgásztó...

Július kilencedikén reggel nyolctól már fogadja a fesztiválozókat a HÍD Fesztivál. A Partium első nemzeti jellegű fesztiválja hétfőig látja majd el változatos programokkal résztvevőit.

120 ezres költségvetés
Nemcsak koncertek és tudományos/közéleti előadások lesznek majd a kökényesdi horgásztó partján elkerített kéthektáros fesztiválterületen, de változatos gyermekprogramokat is szerveztek a legifjabb fesztiválozóknak.
A fesztivál költségvetése 120 ezer lejre rúg, jelentették be egy hétfői sajtótájékoztatón a szervezők. Ugyanitt elmondták, a hónapok óta folyó médiakampány volmenéből arra következtetnek, a fesztivál idejére legkevesebb hétezer érdeklődő látogat majd el, úgy tapasztalták, az Ossian, a Bikini és a Beatrice fellépése iránt a legnagyobb az érdeklődés.

sör három lejért
A sátorlakó fesztiválozók számára ingyenesen használható mobilvécék és mobil zuhanyzók lesznek felállítva a fesztivál területén. A biztonságra az önkéntesek mellett a Sárvári Security és a Beta Security emberei vigyáznak majd. Étellel és itallal a szatmárnémeti Stone étterem tábori konyhája látja el a bulizókat. Három lej lesz az ára egy sörnek és 13-15 lejbe kerül majd egy kétfogásos ebéd, vagy vacsora.
Orvos, asszisztens, vöröskeresztes csoport is ügyel majd az egészségre sőt, saját fogorvosa is lesz a fesztiválnak.

A július 9-13 között zajló Partiumi HÍD Fesztiválra a napi belépő ára  15 - 25 RON lesz, a hetijegyért pedig 60 lejt fognak kérni a bejáratnál.


Részletes program

Mindenféle hasznos infó

www.hidfesztival.eu

 



Értékelés beiktatása folyamatban...
Értékelés: 3.2 (az 5-ből). 6 értékelés.
Klikkelj a megfelelő számú csillagra, hogy értékelhess.


volt/lesz:

#worldmusic23#zachergaborsm#bálintnap23
2024. április 26. péntek,
Ma Ervin, holnap Zita, Mariann ünnepli a névnapját.
Küldök neki(k) képeslapot.
A hírességek közül ma ünnepli a születésnapját: Jet Li, Kukorelly Endre, Szörényi Levente.

A RNB mai RON árfolyama

• SZAVAZZÁ' •

SZERINTED KI A LEGÁLLATABB?















régi szavazások