27.08.2010 12:52

Cseh Szilvia (TV1 Samtel), interjú

  Flattr this
 

Biztos hogy ismered őt, ha nem a tévéből, akkor valamelyik nyári buliról, vagy a strandról/tópartról. Ő vezette a TV1 Samtel bulikaravánját és saját műsora van a tévében. Szilvia most interjút adott, csak nekünk!

25ora: Milyen volt első alkalommal a kamerák elé állni, nem voltál lámpalázas? Nem féltél egy esetleges bakitól, vagy kudarctól, ami elvenné a kedved?

Cs. Sz.: Nem mondhatom, hogy lámpalázas voltam… nem igazán zavartak a kamerák, sőt. Inkább azt mondhatom, hogy a kollégák miatt voltam kicsit szégyenlős az elején, mivel nagy figyelemmel kísérték végig, az „új lány” első próba felvételét. Néhány hírt kellett felolvasnom… Egyértelmű volt, hogy féltem, nehogy elhibázzak valamit, de hittem magamban, és sikerült. A többi lányhoz képest azt mondhatom, hogy jól teljesítettem. Ezután belevetettem magam a munkába de mint mindenhol, itt is voltak emberek, akik nem tiszteltek eléggé vagy irigyek voltak, de nem vették el a kedvem, mert szeretem, amit csinálok, mert azt szívből csinálom. Persze senki sem tökéletes az elején, pláne, hogyha nem dolgozott még ilyen helyen, de az én munkatársaim hittek a fejlődésemben és ez sokat számított.

 

AZ INTERJÚ TELJES SZÖVEGE >ITT<Értékelés beiktatása folyamatban...
Értékelés: 2.5 (az 5-ből). 4 értékelés.
Klikkelj a megfelelő számú csillagra, hogy értékelhess.


mindjárt lesz:

Following Brancusi 2019Morbioli 2019
2020. július 9. csütörtök,
Ma Lukrécia, holnap Amália ünnepli a névnapját.
Küldök neki(k) képeslapot.
A hírességek közül ma ünnepli a születésnapját: O.J. Simpson, Paolo Di Canio, Tom Hanks.

A RNB mai RON árfolyama

• SZAVAZZÁ' •

SZERINTED KI A LEGÁLLATABB?régi szavazások