04.05.2009 13:52

Chevrolet Drag Racing Szatmárnémetiben

  Flattr this
 

Június 14-én, a szatmárnémeti reptéren rendezik meg az első Chevrolet DragRacing gyorsulási versenyt, autótuning-showt és kiállítást, de minden egyéb, az autókhoz, autósporthoz köthető programot is terveznek erre a napra a szervezők.
A szatmárnémeti Chevrolet West márkaképviselet, a szatmárnémeti Autósport Klub Egyesület és a magyarországi Dragracing csapat szervezte egész-vasárnapi eseményre várhatóan 15 RON lesz a belépő.

Az autószerető közönséget az előző években két tuningolt autókat m
bemutató, illetve gyorsulási versenynek helyt adó autó tuning show-val elkényeztető szervezők 2009-re már összetettebb, egy szigorú nemzetközi szabályoknak megfelelő versenyt készítettek elő, az eseményig még másfél hónap van hátra.

irány a reptér!
A szatmárnémeti repülőtéren (DN1, km 9,5), a gyorsulási verseny mellett a látogatók számos más autós programból válogathatnak, szórakoztatásukról nemzetközi színvonalú fellépők, kaszkadőrök és egyéb szabadidős mini-rendezvények gondoskodnak. A belépőjegy ára 15 RON lesz a tartalmas időtöltést ígérő eseményre, a 12 év alatti gyerekek és a 60 évnél idősebbek számára a belépés ingyenes lesz!

színes mezőny
A jelenleg szervezés alatt álló programsorozat is jelentős tömeget fog megmozgatni helyi, országos és nemzetközi szinten. A magyar és román autósmezőny mellett horvát, szlovák és osztrák autósok is jelezték már részvételi szándékukat.



Értékelés beiktatása folyamatban...
Értékelés: 3.2 (az 5-ből). 11 értékelés.
Klikkelj a megfelelő számú csillagra, hogy értékelhess.


volt/lesz:

#worldmusic23#zachergaborsm#bálintnap23
2024. március 28. csütörtök,
Ma Gedeon, Johanna, holnap Auguszta ünnepli a névnapját.
Küldök neki(k) képeslapot.
A hírességek közül ma ünnepli a születésnapját: .

A RNB mai RON árfolyama

• SZAVAZZÁ' •

SZERINTED KI A LEGÁLLATABB?















régi szavazások