14.04.2008 04:27

Az új iPhone - júniusban

  Flattr this
 

Az Apple felújított mobiltelefonjának érkezését óriási várakozás övezi. És nemcsak a tengerentúlon.

Az Apple tavaly januárban bejelentett első mobiltelefonját sok mindenért lehet szeretni, mindenesetre tény, hogy egy ilyen high-tech kütyüből szinte már bűn volt kihagyni az UMTS, illetve HSDPA adatátviteli technológiát. Jó hír azonban, hogy iPhone fronton hamarosan végre véget fog érni a GPRS/EDGE korszak.
Az új modell hivatalos bejelentésére az Egyesült Államokbeli San Francisco-ban kerül majd sor, még pedig a június 9. és 13. között megrendezendő WWDC 2008 keretein belül.
Az új iPhone-ban az Infineon-féle S-GOLD3H mikrochip teljesít szolgálatot, mely nem egyszerűen csak UMTS, hanem HSDPA támogatást is biztosít: megfelelő lefedettség esetén akár 7,2 Mbit/s-os letöltési sebesség is elérhető a segítségével. A készülék az elődjénél jobb minőségű borítást kap, felhasználói felületét pedig csak minimális mértékben módosítják. A mozgásszenzor működésén finomítottak a fejlesztők, az akkumulátor azonban sajnos nem cserélhető.
Várakozások szerint a 3G iPhone a jelenleg kapható modellhez hasonlóan 8 és 16 GB-os változatban lesz kapható, változatlanul 399, illetve 499 dolláros áron. Egyes források szerint az Apple a későbbiekben egy 32 GB-os verziót is be fog mutatni, mely 599 dollárba kerül majd.
terminal.hu


Értékelés beiktatása folyamatban...
Értékelés: 3.0 (az 5-ből). 1 értékelés.
Klikkelj a megfelelő számú csillagra, hogy értékelhess.


volt/lesz:

#worldmusic23#zachergaborsm#bálintnap23
2024. április 24. szerda,
Ma György, holnap Márk ünnepli a névnapját.
Küldök neki(k) képeslapot.
A hírességek közül ma ünnepli a születésnapját: Alessandro Costacurta, Barbra Streisand, Détári Lajos, Jékely Zoltán, Kelly Clarkson.

A RNB mai RON árfolyama

• SZAVAZZÁ' •

SZERINTED KI A LEGÁLLATABB?















régi szavazások