28.09.2008 12:54

A világ legdrágább parfümje: 3.000 euro/üvegcse

  Flattr this
 

Hat fogyott eddig a román fővárosban egy éve árusítani kezdett méregdrága parfümből. A Clive Christian Ház árképzése elég korrekt: 30 milliliternyi a különlegességből (cakli-pakli), 3.000 euróba kerül.

A „1872 Limited Edition Artwork“ nevet viselő parfüm úgy került megint előtérbe, hogy az azt kikeverő Clive Christian lánya, Victoria járt BUkarestben kicsit felverni a parfüm iránti érdeklődést, ami szerinte is istentelenül drága, de istentelenül jó is!
A Romániában használatos árnál jóval többért is hozzá lehet jutni ehhez a nedűhöz, annak aki mondjuk lenézőnek tartja a háromezres tarifát. Ugyanez az illat, Baccarat-kristályból készült üvegben, gyémánt diszítéssel és 14 karátos arannyal kivert üvegnyakkal 215 ezer dollárba kerül.
Szóval aki a bukaresti Madison-ban veszi meg, jobban jár...

a titok: az összetevők
És hogy mi van benne? Semmi különleges. Alapját a zsálya képezi, amihez hozzálöttyintenek egy kevés jázmin és indiai szantálfa-kivonatot, és jelzésszinten némi perzsiai liliom-, ananász-, szegfű- és rózsa-aroma és egy csipetnyi Tahiti-i vanília is van benne.
A Christian-Házban úgy tartják parfümük igazi diadém, amelyik láthatatlan ugyan, de egybeolvad viselőjével és ez teszi páratlanná.



Értékelés beiktatása folyamatban...
Értékelés: 3.6 (az 5-ből). 10 értékelés.
Klikkelj a megfelelő számú csillagra, hogy értékelhess.


volt/lesz:

#worldmusic23#zachergaborsm#bálintnap23
2024. április 26. péntek,
Ma Ervin, holnap Zita, Mariann ünnepli a névnapját.
Küldök neki(k) képeslapot.
A hírességek közül ma ünnepli a születésnapját: Jet Li, Kukorelly Endre, Szörényi Levente.

A RNB mai RON árfolyama

• SZAVAZZÁ' •

SZERINTED KI A LEGÁLLATABB?















régi szavazások