30.10.2009 13:02

A Gamebookers-en a romániai elnökválasztás

  Flattr this
 

Száz lejjel 6.700 lejt, azaz öt romániai átlafizetést nyerhet az, aki a gamebookers.com -on arra fogad hogy Kelemen Hunor RMDSZ-jelölt nyeri a november végi elnökválasztásokat. Persze csak ha ez meg is történik!

még van esély!
Kevés esélyt, azonban a szélsőjobb két jelöltjénél többet ad Kelemen Hunor RMDSZ jelöltnek a győzelemre a gamebookers.com online fogadóiroda. Vadimmal és Gigivel 51.00, illetve 101.00 az egyhez eséllyel számolnak a spekulánsok, Kelemennek 67.00 az egyhez adnak esélyt november végére. Az odds-ok persze változnak, ahogy alakulnak az erőviszonyok, úgy emeli, vagy csökkenti a szorzót a fogadóiroda, úgyhogy: Hajrá Hunor, nincs még veszve minden!

G. jobb mint B.
Mircea Geoană szociáldemokrata párti elnökjelölt jelenlegi szorzója 1.80-as, a Gamebookers (október végi), adatai szerint neki van a legnagyobb esélye megnyerni a romániai elnökválasztást. Pénzben ez annyit jelent, hogy ha most valaki 100 lejt tesz Geoană-ra, az elnökválasztás végeztével 180 lejt kap, ha ő nyer.
Traian Băsescu jelenlegi elnök esélyei a gamebookers-esek szerint kisebbek, ezért több pénzt fizet, ha rá fogadunk: neki 2.00-ás a szorzója, vele 100 lejjel 200 nyerhető.

futottak még!
Crin Antonescunak 9.00 az egyhez az esélye, hogy megnyerje az elnökválasztást, ő 900 lejes profitot termelhet, ha száz lejjel fogad rá az ember.

Sorin Oprescunak 26.00 az egyhez az esélye, Gigi Becalinak 101.00 az egyhez, de igazán nagyot Vadim Tudorral és Kelemen Hunorral kaszálhatnánk, ha megnyernék a választást: Vadim 51.00-es szorzón áll, Kelemen Hunor esélyét 67.00 az egyhez teszik a gamebookers-en.

reális számok
És ezek az adatok tűnnek valósnak, hiszen itt nem a megrendelő javára „hajlítja” az adatokat a közvélemény-kutató intézet, hiszen nagyon sok pénzt veszítenének ha nem a reális adatoknak megfelelő esélyeket és nyereményszorzókat társítanának a jelöltekhez. Fogadóirodák például Barack Obama győzelmét nagyon biztosra, 1,1-es szorzóval jelezték előre.

Aki fogadna, >ITT< megteheti!

 

Értékelés beiktatása folyamatban...
Még nincs értékelve. Legyél te az első aki értékeli!
Klikkelj a megfelelő számú csillagra, hogy értékelhess.


volt/lesz:

#worldmusic23#zachergaborsm#bálintnap23
2024. március 28. csütörtök,
Ma Gedeon, Johanna, holnap Auguszta ünnepli a névnapját.
Küldök neki(k) képeslapot.
A hírességek közül ma ünnepli a születésnapját: .

A RNB mai RON árfolyama

• SZAVAZZÁ' •

SZERINTED KI A LEGÁLLATABB?















régi szavazások